Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu ciocolată înaltă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 689 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de albușuri de ou, smântână grea, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Înalt De Mile, Fursecuri Cu Ciocolată Înalte De Mile, și Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare de plăcintă de linie F. F. cu crustă; marginile sertizate decorativ.Coaceți complet crusta de plăcintă conform rețeteisau instrucțiuni de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lăsați să se răcească complet.
3
Bateti albusurile si zaharul intr-un vas mediu rezistent la caldura asezat peste o cratita medie cu apa clocotita pana cand zaharul se dizolva si albusurile sunt calde, dar nu fierbinti, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
4
Scoateți de la căldură. Folosind un mixer electric, bateți cu viteză medie-mare până când se răcește,se triplează în volum și se formează vârfuri rigide(vârfurile vârfurilor nu vor cădea peste când bătăile sunt ridicate din castron șise întoarce în poziție verticală), aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se amestecă ciocolata tocată și untul într-un castron mare așezat peste aceeași cratiță cu apă clocotită până se topește și netedă, 4-5 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți 2 căni de cremă într-un altulcastron mediu până se formează vârfuri medii(crema trebuie să fie moale și pernă),5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de ciocolată caldă până când sunt complet încorporate (lucrați rapid pentru a preveni ca ciocolata să devină nisipoasă). Gentlyfold în frisca doar până acumdungi albe rămân; nu supraamestecsau amestecul se va dezumfla. Lingură 1/2 cană mousse de ciocolată în partea de jos a crustei de plăcintă pregătită; răspândiți uniform peste partea de jos a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Albușuri De Ou
Ciocolata
Crustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Presărați 3/4 cană plus2 linguri napolitane de ciocolată zdrobite overmousse. Acoperiți cu mousse rămasă, îngrămădind în centru pentru a crea adome. (Ideea este să adăugați înălțime, nu sărăspândit uniform pe margini.) Plăcintă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
9
Bateți restul de 2 căni de smântână, crincormmefrainculche și sare până se formează vârfuri medii-rigide (când bătătoarele sunt ridicate din cremă, vârfurile își vor menține forma, dar vârfurile vor cădea). Topmusse de ciocolată cu cremă bătutăamestec, urmând aceeași formă rotundă. Răciți plăcinta cel puțin4 ore sau, acoperită, până la 3 zile.(Se va felia cel mai bine dacă este răcit peste noapte,permițând mousse-ului să se stabilească corect.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sare
10
Garnisiți plăcinta cu 2 linguri de ciocolatăafere și așchii de ciocolată. Felie piefusing un cuțit curat, uscat; ștergeți betewenslices pentru a asigura piese curate, elegante.