Plăcintă cu ciocolată cu dovleac-lapte cu Ghimbircrusta de nap
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 265 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei kabocha, smântână grea, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă de dovleac de ciocolată cu crustă de ghimbir, Cheesecake de dovleac într-o crustă de ghimbir, și Cheesecake De Dovleac Cu Crustă De Ghimbir.
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul și dovleceii în optimi; scoateți și aruncați semințele.
Așezați bucățile de dovleac și dovlecei într-un vas mare de copt, umpleți cu aproximativ 1/4 inch de apă și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute, până când carnea este fragedă cu furculița.
Scoateți din cuptor și aruncați folia. Când dovleacul și bucățile de dovleac sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți o lingură mare pentru a răzui carnea de pe piele; aruncați piei. Pureați pulpa de dovleac și dovleac într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de refrigerare sau utilizare.Notă: Această rețetă face mai mult piure decât se cere în oricare dintre rețetele din această carte. Congelați resturile în recipiente mici timp de până la 3 luni și dezghețați chiar înainte de utilizare.
Faceți Ganache: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată, se lasă să stea 2 minute, apoi se bate ușor până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o cană de măsurare a lichidului cu un canal de turnare și lăsați să se răcească până când este puțin mai cald decât temperatura camerei.
Faceți plăcinta: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Acoperiți ușor o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Pentru crusta de ghimbir, amestecați împreună firimiturile de biscuiți, 2 linguri de zahăr brun, 1/4 linguriță de sare și untul până se combină uniform și amestecul are consistența nisipului umed.
Se toarnă în farfuria de plăcintă și, foarte uniform și ferm, se împachetează amestecul în bază și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, având grijă să se evite acumularea prea mare în colțul tigaiei. Lăsați aproximativ 1/4 inch de exces să se ridice deasupra vârfului marginii tigaiei.
Puneți placa de plăcintă pe o foaie de copt și coaceți până când crusta este ușor umflată și puțin mai închisă la culoare, aproximativ 8 minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați la congelator până când este gata de utilizare.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Într-un castron mare, amestecați împreună restul de 1/2 cană de zahăr brun, restul de 1/2 linguriță de sare, dovleacul și dovleceii prăjiți, ouăle întregi, gălbenușul de ou, smântâna, melasa, vanilia, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara până se omogenizează complet.
Se toarnă în bucata pregătită și se coace până când crema este așezată în centru atunci când placa de plăcintă este ușor jiggled, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și dați-l la frigider timp de 30 până la 45 de minute pentru a seta.
Folosind spatele unei linguri sau o oală, întindeți ganache într-un cerc uniform deasupra plăcintei.
Așezați plăcinta la frigider până când ganache-ul tocmai a început să se întărească, 3 până la 5 minute.
Scoateți plăcinta din frigider și folosiți lingura sau oala pentru a întinde din nou ganache-ul pentru a crea o textură decorativă, rustică. Dați-l la frigider până când este complet setat înainte de feliere, aproximativ 20 de minute.