Placinta cu ciocolata cremoasa fara Gluten ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 425 F. grăsime 9-inch placă plăcintă de sticlă cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mediu, puneți amestecul Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Tăiați untul cu blenderul sau furculița de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse) până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă în apă; forma în minge cu mâinile. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul granulat și amidonul de porumb. Se amestecă treptat laptele; gatiti la foc mediu pana fierbe amestecul, amestecand continuu. Rezervați 1 lingură de chipsuri de ciocolată pentru topping; se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Chipsuri De Ciocolată
Amidon De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați chipsurile de ciocolată rămase și vanilia, amestecând până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
6
Se toarnă într-un castron mediu; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Dați la frigider aproximativ 30 de minute pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Într-un castron mare, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Rezervați 1 cană pentru topping. Bateți amestecul de ciocolată răcit cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când este neted și cremos; pliați în frișcă într-un castron mare. Lingurați uniform în crusta coaptă răcită. Pipă frișcă rezervată în jurul marginii plăcintei; se presară cu chipsuri de ciocolată tocate rezervate. Dați la frigider 6 până la 8 ore sau până când este setat înainte de servire. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Zahăr Pudră
Frișcă
Frișcă
Ciocolata
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat