Plăcintă cu cheeseburger

Plăcintă cu cheeseburger
Rețeta Cheeseburger Pie îți poate satisface pofta americană în aproximativ 40 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 268 de calorii . Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 6 fani. Un amestec de lapte, ceapă, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheeseburger Pie , Cheeseburger Pie și Cheeseburger Pie .

Instrucțiuni

1
Tapetați coaja de patiserie neînțepată cu o folie de grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Granola (fara Stafide)Cereale Granola (fara Stafide)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate
2
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)
3
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire De Lemn DulceRăsucire De Lemn Dulce
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)
5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate
4
Între timp, într-o tigaie mare, fierbeți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne)Paste Penne)
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
1-1/3 Cani De Orez Alb Minute®1-1/3 Cani De Orez Alb Minute®
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire Roșie De Lemn Dulce Care Se Desprinde (9 Inchi)Răsucire Roșie De Lemn Dulce Care Se Desprinde (9 Inchi)
5
Se presară cu făină și sare; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Smochine Uscate, Cu Tulpină1 Cană Smochine Uscate, Cu Tulpină
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6
Se pune în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Granola (fara Stafide)Cereale Granola (fara Stafide)
7
Coaceți timp de 15 minute sau până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă (70° Până La 80°)Apă (70° Până La 80°)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista