Plăcintă cu cereale și Ricotta

Plăcintă cu cereale și Ricotta
Plăcinta cu cereale și Ricotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 651 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, boabe de grâu, ricotta din lapte integral ambalat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Clătite Ricotta Cu Lămâie 100% Din Cereale Integrale, Brioșe Ricotta Cu Caise Fără Cereale, și Tort de ciocolată fără cereale cu Ricotta cu miere.

Instrucțiuni

1
Puneți ricotta într-o sită mare cu ochiuri fine sau într-o strecurătoare căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză sau un filtru de cafea tip coș. Puneți sita peste un castron și acoperiți bine ricotta cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge la frigider cel puțin peste noapte sau până la 24 de ore. Aruncați lichidul din fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Procesați 2 căni de zahăr granulat, 4 gălbenușuri de ou și coaja de lămâie în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică până când toate ingredientele sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și procesați, folosind impulsuri rapide de pornire/oprire, doar până la încorporare. Răsturnați aluatul într-un bol de amestecare și amestecați făina până când aveți un aluat neted. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți cel puțin o oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Înmuiați boabele de grâu într-un castron cu suficientă apă pentru a acoperi cu trei degete până se înmoaie, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge bine.
3
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie. Se amestecă grâul scurs și 1/4 cană de zahăr granulat. Reveniți la un foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele de grâu sunt fragede, dar au încă o mușcătură, aproximativ 45 de minute. (Majoritatea laptelui va fi absorbit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
GrâuGrâu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se scurge și se răcește la temperatura camerei.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie cu formă de arc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți două treimi din aluat într-un cerc de 16 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Ridicați cercul de aluat în tigaie, apăsându-l ușor pe fund și pe laturi și în colțurile tigaiei. Cel mai probabil aluatul se va rupe. Nu vă alarmați, pur și simplu apăsați marginile rupte împreună după ce ați montat aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Întindeți aluatul rămas pe o suprafață ușor făinată într-un cerc de 12 inci și glisați pe o foaie de copt. Puneți la frigider tigaia căptușită și aluatul rulat până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Procesați restul de 2 1/4 sfert de cană de zahăr granulat, ouăle și gălbenușurile de ou în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică până la galben pal. Lingurați ricotta scursă și adăugați apa portocalie și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se amestecă, folosind impulsuri rapide de pornire / oprire, doar până se amestecă. Răsturnați amestecul de ricotta în castron cu bobul, împrăștiați coaja de fructe confiate peste tot și pliați împreună cu o spatulă de cauciuc până la amestecare. Răsturnați umplutura în coaja de patiserie pre-pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Tăiați cercul de patiserie de 12 inci în benzi de 1/2 inci. Faceți un blat de zăbrele așezând benzi de aluat în direcții alternante peste umplutură. Apăsați ușor fâșiile de aluat pentru a le uni cu aluatul de-a lungul părților laterale ale tigaiei și ciupiți orice aluat care depășește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți până când patiseria se rumeneste și Centrul Se simte elastic când este înțepat cu degetul, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți și răciți complet înainte de servire. Tortul se va păstra, la frigider, până la o săptămână. Va fi mai bine o zi sau două după coacere.
13
Presărați zahărul cofetarilor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
14
Retipărit cu permisiunea bucătăriei italo-americane a Lidiei, de Lidia Matticchio Bastianich
15
Alexandru A. Niculescu, Romania
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista