Plăcintă cu ceapă și brânză
Ceapa și plăcintă cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 357 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de sare, brânză Cheddar ascuțită, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Franceză vinete ceapa si branza ceapa rosie " Burger, și Plăcintă cu ceapă și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker și 1/4 cană de unt topit; apăsați uniform în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
În tigaie de 10 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 5 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Răspândiți ceapa în crustă.
Într-un castron mediu, bateți laptele, sarea, piperul și ouăle cu furculița sau sârmă până se omogenizează; se toarnă peste brânză.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se ornează cu roșii și ceapă.