Plăcintă Cu Ceapă Dulce
Placinta de ceapa dulce necesita aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, biscuiți rotunzi cu unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Baie De Ceapă Dulce, Plăcintă Cu Ceapă Dulce, și Plăcintă Cu Ceapă Dulce.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, combinați biscuiții și 4 linguri de unt într-un bol până se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus părțile laterale ale plăcii de plăcintă de 8 inch pentru a forma o coajă. Refrigerați până când este necesar.
Topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie grea la foc mediu.
Se sotează ceapa și usturoiul încet până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Aranjați ceapa în crusta de cracker.
Bateți ouăle, laptele integral, arpagicul și sarea într-un bol până se amestecă.
Se toarnă amestecul peste ceapă.
Se presară cu brânză și boia de ardei.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 de minute sau până când un cuțit iese curat.
Garnisiți cu pătrunjelul.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.