Plăcintă cu cartofi dulci cu patiserie din făină de porumb

Plăcintă cu cartofi dulci cu patiserie din făină de porumb
Rețeta plăcintă cu cartofi dulci cu patiserie din făină de porumb este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 405 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grisine De Cartofi Dulci Din Făină De Porumb, Cartofi Dulci Cartofi De Porumb - 3 Puncte, și Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Portocale Cu Crustă De Rozmarin-Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați cu apă, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape curăță partea bolului (se pot adăuga 1 până la 2 lingurițe de apă, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Cuptor de căldură la 425 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch adânc-vas placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1/2 inch de marginea plăcii. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
6
În castron mediu, bateți ușor ouăle. Se amestecă ingredientele de umplere rămase, cu excepția frișcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă în plăcuța de plăcintă căptușită cu patiserie.
8
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți 35 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele streusel până se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați streusel peste plăcintă.
12
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
13
Așezați plăcinta pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista