Plăcintă cu cartofi dulci cu ghimbir crustă de pecan
Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1526 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini tarte de cartofi dulci cu crustă de pecan Gingersnap și Marshmallows prăjite, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir, și Budincă de cartofi dulci cu topping de Pecan și Gingersnap.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și placă de plăcintă cu făină, eliminând excesul de făină.
Aruncați împreună toate ingredientele crustei într-un castron cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite, apoi apăsați uniform pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Coaceți crusta 6 minute, apoi se răcește pe un raft.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Înțepați fiecare cartof dulce o dată cu o furculiță. Prăjiți într-o tigaie de copt superficială căptușită cu folie până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F. cartofi înjumătățiți pe lungime și răciți.
În timp ce cartofii se răcesc, gătiți zahărul într-o tigaie grea uscată de 8 inci la foc moderat, netulburată, până când începe să se topească. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund.
Se ia de pe foc. Se toarnă cu grijă apă în jos partea de tigaie (amestec va bule și abur puternic), apoi a reveni la căldură și se fierbe, amestecand, pana cand caramel intarit este complet dizolvat.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați, apoi tăiați orice ochi sau pete întunecate. Pur și simplu cartofii într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se adaugă ouă, scorțișoară și sare și se amestecă până se omogenizează.
Adăugați lapte, caramel, rom și vanilie și amestecați până se combină bine.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți până când umplerea la 2 inci de margine este ușor umflată și Centrul tremură ușor când este agitat ușor, 40 până la 50 de minute (partea superioară se poate crăpa; umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește). Dacă crusta începe să se rumenească prea mult înainte de a se face umplutura, sertizați un inel de folie sau folosiți un scut de plăcintă pentru a o proteja. Plăcintă rece pe raft aproximativ 1 oră.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Crusta poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.* Cartofii dulci pot fi coapte cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de decojire.