Plăcintă cu cartofi dulci cu ghimbir crustă de pecan

Plăcintă cu cartofi dulci cu ghimbir crustă de pecan
Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1526 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini tarte de cartofi dulci cu crustă de pecan Gingersnap și Marshmallows prăjite, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir, și Budincă de cartofi dulci cu topping de Pecan și Gingersnap.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și placă de plăcintă cu făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună toate ingredientele crustei într-un castron cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite, apoi apăsați uniform pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți crusta 6 minute, apoi se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înțepați fiecare cartof dulce o dată cu o furculiță. Prăjiți într-o tigaie de copt superficială căptușită cu folie până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F. cartofi înjumătățiți pe lungime și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce cartofii se răcesc, gătiți zahărul într-o tigaie grea uscată de 8 inci la foc moderat, netulburată, până când începe să se topească. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc. Se toarnă cu grijă apă în jos partea de tigaie (amestec va bule și abur puternic), apoi a reveni la căldură și se fierbe, amestecand, pana cand caramel intarit este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați, apoi tăiați orice ochi sau pete întunecate. Pur și simplu cartofii într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se adaugă ouă, scorțișoară și sare și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
CartofiCartofi
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Adăugați lapte, caramel, rom și vanilie și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VanilieVanilie
LapteLapte
ROMROM
9
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți până când umplerea la 2 inci de margine este ușor umflată și Centrul tremură ușor când este agitat ușor, 40 până la 50 de minute (partea superioară se poate crăpa; umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește). Dacă crusta începe să se rumenească prea mult înainte de a se face umplutura, sertizați un inel de folie sau folosiți un scut de plăcintă pentru a o proteja. Plăcintă rece pe raft aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Crusta poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.* Cartofii dulci pot fi coapte cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de decojire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista