Plăcintă cu cartofi dulci cu ghimbir crustă de pecan
Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1526 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini tarte de cartofi dulci cu crustă de pecan Gingersnap și Marshmallows prăjite, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir, și Budincă de cartofi dulci cu topping de Pecan și Gingersnap.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și placă de plăcintă cu făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați împreună toate ingredientele crustei într-un castron cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite, apoi apăsați uniform pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Coaceți crusta 6 minute, apoi se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înțepați fiecare cartof dulce o dată cu o furculiță. Prăjiți într-o tigaie de copt superficială căptușită cu folie până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F. cartofi înjumătățiți pe lungime și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În timp ce cartofii se răcesc, gătiți zahărul într-o tigaie grea uscată de 8 inci la foc moderat, netulburată, până când începe să se topească. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se ia de pe foc. Se toarnă cu grijă apă în jos partea de tigaie (amestec va bule și abur puternic), apoi a reveni la căldură și se fierbe, amestecand, pana cand caramel intarit este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați, apoi tăiați orice ochi sau pete întunecate. Pur și simplu cartofii într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se adaugă ouă, scorțișoară și sare și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cartofi
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Adăugați lapte, caramel, rom și vanilie și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
Lapte
ROM
9
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Coaceți până când umplerea la 2 inci de margine este ușor umflată și Centrul tremură ușor când este agitat ușor, 40 până la 50 de minute (partea superioară se poate crăpa; umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește). Dacă crusta începe să se rumenească prea mult înainte de a se face umplutura, sertizați un inel de folie sau folosiți un scut de plăcintă pentru a o proteja. Plăcintă rece pe raft aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Crusta poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.* Cartofii dulci pot fi coapte cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de decojire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat