Plăcintă Cu Carne Tocată Fără Carne
Plăcintă cu carne tocată fără carne ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 241 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, umplutură de plăcintă cu carne tocată, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Toate În " Carne Tocată Fără Carne, Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni), și Carne tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea tocată, nucile, merele, zahărul brun, sucul de lămâie și romul într-un castron.
Se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Scoateți umplutura din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Pregătiți cruste. Se amestecă bine umplerea și se toarnă în coajă. Sus cu crustă completă și faceți fante sau faceți un vârf de zăbrele. Crimp margini.
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul scăzut timp de 40 de minute sau până se rumenesc.