Plăcintă Cu Carne Tocată Fără Carne

Plăcintă Cu Carne Tocată Fără Carne
Plăcintă cu carne tocată fără carne ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, nuci, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Toate În " Carne Tocată Fără Carne, Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni), și Carne tocată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea tocată, nucile, merele, zahărul brun, sucul de lămâie și romul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Carne TocatăCarne Tocată
NuciNuci
MărMăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți umplutura din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Pregătiți cruste. Se amestecă bine umplerea și se toarnă în coajă. Sus cu crustă completă și faceți fante sau faceți un vârf de zăbrele. Crimp margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul scăzut timp de 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista