Plăcintă cu carne de vită și fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu carne de vită și fasole. Această rețetă servește 4. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 336 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sos de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul și partea laterală a caserolei rotunde de 1 1/2 litru cu scurtare. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă fasolea, sosul de roșii, zahărul brun și ceapa.
Se toarnă încaserola; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri. Pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick, rulați ușor aluatul în Bisquick pentru a acoperi. Formați aluatul în bilă; frământați de aproximativ 10 ori sau până se omogenizează. Pat mingea în 7 1/2-inch rotund sau rotund dimensiunea de sus a caserola.
Se pune pe amestecul de carne de vită în caserolă.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când crusta este maro deschis.