Plăcintă cu caise-tort Cizmar
Reteta de caise Patty-tort Cobbler este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, sferturi de caise, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cizmar De Caise, Cizmar De Caise, și Cizmar De Caise.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu o spatulă flexibilă, combinați zahărul, buzduganul, extractul de migdale și coaja de portocală.
Adăugați caise și amestecați. Răzuiți amestecul într - o caserolă superficială cu unt de 1 1/2 până la 2 litri și nivel de răspândire.
Cu mâinile ușor făinoase, rupeți bucățile (dimensiunea de 3 până la 4 linguri) din crusta de tort și bateți în prăjituri de aproximativ 1/4 inch grosime; așezați - le ca modelate peste fructe, acoperind destul de uniform (câteva goluri sunt în regulă). Când tot aluatul este la locul său, apăsați ușor pentru a uni porții.
Coaceți cizmarul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 (dacă utilizați un 1 1/2-qt. caserola, așezată pe o foaie mare de folie în cazul în care amestecul fierbe) până când fructele clocotesc și crusta se rumenesc bine, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute sau până se răcește. Scoateți fructele și crusta în boluri, adăugând mai mult zahăr după gust.
Patty-tort crusta. Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați 1 cană de făină universală; 6 linguri de unt tăiate în felii subțiri; 1/4 cană cremă de brânză (2 oz.), tăiate în bucăți mici; 1/2 linguriță coajă de portocală rasă; și 1/4 linguriță macină măcinată. Rotiți sau frecați cu degetele până când amestecul formează firimituri fine.
Adăugați 1 gălbenuș mare de ou și rotiți sau amestecați până când aluatul se ține împreună. Apăsați într-o minge.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Von câștigătoare câștigurile Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.