Plăcintă cu caise-tort Cizmar

Plăcintă cu caise-tort Cizmar
Reteta de caise Patty-tort Cobbler este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, sferturi de caise, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cizmar De Caise, Cizmar De Caise, și Cizmar De Caise.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu o spatulă flexibilă, combinați zahărul, buzduganul, extractul de migdale și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
BuzduganBuzdugan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
2
Adăugați caise și amestecați. Răzuiți amestecul într - o caserolă superficială cu unt de 1 1/2 până la 2 litri și nivel de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Cu mâinile ușor făinoase, rupeți bucățile (dimensiunea de 3 până la 4 linguri) din crusta de tort și bateți în prăjituri de aproximativ 1/4 inch grosime; așezați - le ca modelate peste fructe, acoperind destul de uniform (câteva goluri sunt în regulă). Când tot aluatul este la locul său, apăsați ușor pentru a uni porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
FructeFructe
4
Coaceți cizmarul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 (dacă utilizați un 1 1/2-qt. caserola, așezată pe o foaie mare de folie în cazul în care amestecul fierbe) până când fructele clocotesc și crusta se rumenesc bine, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Lăsați să stea cel puțin 10 minute sau până se răcește. Scoateți fructele și crusta în boluri, adăugând mai mult zahăr după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Patty-tort crusta. Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați 1 cană de făină universală; 6 linguri de unt tăiate în felii subțiri; 1/4 cană cremă de brânză (2 oz.), tăiate în bucăți mici; 1/2 linguriță coajă de portocală rasă; și 1/4 linguriță macină măcinată. Rotiți sau frecați cu degetele până când amestecul formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BuzduganBuzdugan
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
7
Adăugați 1 gălbenuș mare de ou și rotiți sau amestecați până când aluatul se ține împreună. Apăsați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista