Plăcintă Cu Caise Imposibil De Ușoară

Plăcintă Cu Caise Imposibil De Ușoară
Plăcinta de caise imposibil de ușoară necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de caise, amestec original, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Caise Imposibil De Ușoară, Imposibil de ușor BLT plăcintă, și Imposibil De Ușor Neglijent Joe Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți placa de plăcintă de 9 inci. Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția conservelor și a frișcii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
3
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Căldura se păstrează la foc mic până se topește; se întinde peste plăcintă. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Se ornează cu frișcă. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista