Plăcintă cu budincă de ciocolată dulce-amăruie cu topping Cr Aproxume fra Aproxche

Plăcintă cu budincă de ciocolată dulce-amăruie cu topping Cr Aproxume fra Aproxche
Dulce-amăruie plăcintă cu budincă de ciocolată cu CR fra fra topping-ul fra fra ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 442 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Mușcături Lipicioase De Budincă De Caramel Cu Creme Fraiche, și Budincă de pâine cu lapte cu Caramel Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. amestecați firimiturile de biscuiți și zahărul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați unt topit; procesați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus (nu pe jantă) ale vasului de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Coaceți până când crusta începe să se întărească și nu mai pare umedă, apăsând ușor cu spatele furculiței dacă crusta pufăie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți crusta din cuptor, apoi presărați ciocolată tocată peste fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să stea până când ciocolata se înmoaie, 1 până la 2 minute. Folosind spatula offset sau spatula mică de cauciuc, întindeți ciocolata pe părțile inferioare și în sus ale crustei pentru a acoperi. Se răcește crusta până se stabilește ciocolata, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Bateți zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea pentru a se amesteca într-o cratiță medie grea. Adăugați treptat 1/3 cană de lapte, amestecând până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți laptele rămas, apoi 1/4 cană smântână. Folosind lingura de lemn cu fund plat sau spatula rezistentă la căldură, amestecați amestecul constant la foc mediu, răzuind fundul și părțile laterale ale tigaiei până când budinca se îngroașă și începe să buleze la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciocolată; se amestecă până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Se ia de pe foc; se amestecă romul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Se toarnă budinca fierbinte în crustă și se întinde uniform. Se răcește 1 oră la temperatura camerei. Se acoperă cu folie de plastic; se răcește peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Folosind mixer electric, bate CR fra fram.Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr. Fr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Creme FraicheCreme Fraiche
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți topping decorativ deasupra plăcintei, învârtindu-vă pentru a crea vârfuri, dacă doriți. Faceți înainte: plăcinta poate fi făcută cu 6 ore înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Presărați așchii de ciocolată decorativ deasupra plăcintei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
4
Tăiați plăcinta în pene și serviți.
5
* Vândut la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista