Plăcintă cu budincă de ciocolată cu crustă de arahide sărată
Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați alune prăjite, frișcă clasică, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu budincă de Avocado cu ciocolată vegană cu crustă de curmale de migdale sărate, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a face crusta: amestecați arahide, zahăr, firimituri de cracker graham și unt în vasul de amestecare până la umezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Arahide
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Răspândiți într-o placă de plăcintă de 9 inci, folosind fundul unui pahar pentru a apăsa uniform pe partea inferioară și în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
4
Coaceți până când crusta începe să se fixeze și colorează ușor (12-14 minute). Dacă se umflă în timp ce coaceți, apăsați ușor cu spatele unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor, presărați ciocolată tocată peste fund și lăsați să se înmoaie timp de 1-2 minute. Cu o perie de patiserie sau spatele unei linguri, întindeți ciocolata uniform peste tot. Se răcește, apoi se răcește până se setează ciocolata (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Cuptor
1
Bateți zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pudră De Cacao
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Adăugați 3 linguri de lapte; amestecați într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți laptele rămas. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu o lingura de lemn sau spatula, razuind laturile, pana se ingroasa si buleaza la margini (aproximativ 5-8 minute). Continuați să gătiți și amestecați timp de 1 minut; adăugați ciocolată și amestecați rapid până se topește și budinca este netedă (încă 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
5
Răzuiește în crustă și nivelează-l cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se lasă să se răcească 1 oră, apoi se dă la frigider. Odată ce umplerea este rece, acoperiți și răciți timp de câteva ore sau peste noapte. Se acoperă cu frișcă clasică; se presară cu arahide, dacă se dorește.