Plăcintă Cu Budincă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână smântână grea, lapte, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Budinca De Ciocolata Cu Unt De Arahide, și Budinca De Ciocolata-Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul granulat, gălbenușurile de ou, amidonul de porumb, sarea și 1/3 cană de lapte într-un bol mare.
Încălziți restul de 2 2/3 căni de lapte într-o cratiță mare la foc mediu până la cald, dar nu fierbe.
Bateți jumătate din laptele fierbinte în amestecul de ouă până se omogenizează, apoi amestecați treptat amestecul de ouă în cratiță cu laptele rămas. Aduceți la fierbere, amestecând constant și gătiți, continuând să bateți, până când amestecul se îngroașă, 6 până la 8 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă untul de arahide până se topește.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor, amestecând de câteva ori pentru a preveni formarea unei piele.
Se toarnă umplutura în crustă, netezind-o astfel încât să ajungă la marginile crustei de plăcintă. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și răciți până când este setată, cel puțin 4 ore.
Când este gata de servit, bateți smântâna și zahărul cofetarilor într-un bol mare de amestecare cu un mixer manual până se formează vârfuri medii/rigide.
Pentru asamblare, acoperiți plăcinta cu frisca și garnisiți cu alunele și chipsurile de ciocolată.