Plăcintă cu brânză prăjită cu struguri și Mascarpone
Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, gem de coacăze, turbinado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castellane cu Mascarpone și roșii de struguri prăjiți, Chipsuri de fistic cu brânză Mascarpone și compot de struguri, și Piure de cartofi cu usturoi prăjit și brânză Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lucrând cu aluatul pregătit, tăiați marginile cu foarfecele la unghiuri de 45 de grade care se intersectează pentru a forma bucăți ascuțite de franjuri. Congelați 10 minute sau până când este ferm.
Tapetați fundul aluatului cu folie; aranjați greutățile plăcintei pe folie.
Coaceți în mijlocul cuptorului 20 de minute sau până când este setat.
Îndepărtați greutățile și folia; periați marginile cu albus de ou și presărați cu zahăr turbinado. Reveniți la cuptor; coaceți încă 10-15 minute.
Transferați într-o grătar; lasa sa se raceasca.
Rotiți cuptorul până la 40
Aranjați strugurii în 1 strat pe o tigaie de 18 x 13 inci.
Coaceți în mijlocul cuptorului 10 minute sau până când strugurii încep să elibereze sucuri, dar sunt încă intacte.
Transferați într-o grătar; lasa sa se raceasca.
Bateți împreună mascarpone și următoarele 3 ingrediente (prin vanilie) într-un castron până când sunt bine combinate.
Răspândiți umplutura în coajă de plăcintă răcită și acoperiți cu struguri prăjiți.
Ungeți strugurii cu gem. Feliați și serviți.