Plăcintă Cu Brânză Pecan Acoperită Cu Caramel
Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 527 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână vanilie, topping de înghețată cu caramel, biscuiți graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orange-Pecan-Topped Cremă De Brânză-Banane-Nuci Pâine, Cupcakes cu morcovi, dovlecei cu arțar și cremă de brânză glazură de zahăr brun acoperită cu un Pecan confiat, și Plăcintă Cu Brânză Caramel-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Amestecați firimiturile graham, zahărul granulat și margarina; apăsați ferm pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci; pus deoparte.
Întindeți 1/2 cană de nuci pecan în tigaie superficială.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se prăjește ușor, amestecând ocazional. Se răcește ușor. Se toaca marunt nuci pecan; se presara uniform pe partea de jos a crustei. Pune deoparte.
Reduceți temperatura cuptorului la 163°.bateți crema de brânză, zahărul brun și vanilia într-un castron mic cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă; se amestecă doar până se omogenizează.
Se toarnă peste nuci pecan în crustă. Aranjați pecanele rămase în jurul marginii plăcintei.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe grătar. La frigider cel puțin 4 ore.
Stropiți cu topping de caramel chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.