Plăcintă Cu Brânză De Vaci Cu Cremă
Reteta crema placinta cu branza de vaci se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1267 calorii. Pentru $3.07 pe portie, primești un fel principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. Un amestec de unt, nuci, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Brânză De Vaci, Plăcintă Cu Brânză De Vaci, și Plăcintă Cu Macaroane La Cuptor Cu Brânză De Vaci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Apăsați brânza printr-o sită de 2 ori.
Adăugați untul, zahărul, sarea, făina, coaja de lămâie, gălbenușurile de ou neînvinse, stafidele, nucile tocate și laptele. Se amestecă bine.
Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile în amestecul de cremă de brânză.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 de minute sau până se rumenesc și se întăresc.