Plăcintă Cu Brânză De Mere Cu Susul În Jos
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 334 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați nucile pecan, zahărul brun și untul; se întinde într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Întindeți o patiserie pentru a se potrivi plăcii de plăcintă; așezați peste amestecul de nuci pecan. Tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, brânza cheddar, 1 lingură de zahăr și vanilie până se omogenizează; se întinde peste patiserie. Într-un castron mare, combinați merele, făina, sucul de lămâie, scorțișoara, ghimbirul și zahărul rămas; se toarnă peste amestecul de brânză.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în partea de sus.
Se coace la 375 la 45-50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe o farfurie de servire.