Plăcintă Cu Brânză De Mere Cu Susul În Jos

Plăcintă Cu Brânză De Mere Cu Susul În Jos
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 334 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați nucile pecan, zahărul brun și untul; se întinde într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți o patiserie pentru a se potrivi plăcii de plăcintă; așezați peste amestecul de nuci pecan. Tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, brânza cheddar, 1 lingură de zahăr și vanilie până se omogenizează; se întinde peste patiserie. Într-un castron mare, combinați merele, făina, sucul de lămâie, scorțișoara, ghimbirul și zahărul rămas; se toarnă peste amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați fante în partea de sus.
6
Se coace la 375 la 45-50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista