Plăcintă Cu Brânză De Lămâie Cu Ananas
Plăcinta cu brânză de lămâie cu ananas durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 1183 calorii, 13g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ananas, topping biciuit, amestec Jell-O și firimituri de cracker graham. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Ananas Cu Lămâie, Plăcintă cu ananas și lămâie, și Plăcintă Cu Brânză Stratificată Cu Ananas-Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați sucul de ananas și apa până când face o cană.
Se toarnă în cratiță medie și se încălzește până la fierbere. Se amestecă gelatina până se dizolvă; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză, zahărul și ananasul până se omogenizează și sunt cremoase. Adăugați încet amestecul de gelatină și continuați să bateți. Acoperiți și refrigerați amestecul până când începe să se fixeze; nu lăsați-l să se instaleze complet.
Scoateți din frigider și pliați în topping biciuit. Puneți întregul amestec în crusta de cracker graham.
Presărați firimituri de cracker graham deasupra plăcintei, dacă doriți, și apoi dați-le la frigider timp de aproximativ o oră.