Placinta cu branza de conopida este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 493 calorii, 22g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, parmezan, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', și Macaroane și brânză sau conopidă și brânză pentru rețete similare.