Placinta cu branza de conopida ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 422 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', și Macaroane și brânză sau conopidă și brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt superficial de 9 inci sau o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Formă De Plăcintă
Cuptor
2
Pentru a face crusta: folosiți o cârpă de brânză pentru a stoarce lichid suplimentar din cartofii rasi. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați cartoful, ceapa, oul, sarea și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Bol De Amestecare
3
Transferați amestecul în tigaia pregătită și bateți-l cu o spatulă de cauciuc sau cu vârful degetelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Ungeți crusta cu ulei și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți crusta din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face umplutura: într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul până la fierbinte. Reduceți temperatura la mediu și sotati ceapa, usturoiul, busuiocul, cimbru, sare, piper și boia în uleiul încins; gatiti 8-10 minute. Amestecați conopida în tigaie și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Busuioc
Ceapă
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Întindeți 1/2 din brânză pe crusta de cartofi. Puneți legumele deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Cartofi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Presărați brânza rămasă peste legumele sotate. Bateți laptele și ouăle împreună într-un castron mic, apoi turnați peste legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Presărați boia peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
11
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când crema este setată și partea superioară a plăcintei este ușor rumenită.