Plăcintă Cu Brânză Cu Cremă De Dovleac
Dacă 99 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., plăcintă cu brânză de dovleac-cremă ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nucșoară măcinată, crustă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Cupcakes cu ciocolată cu ouă de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet pentru o plăcintă umplută cu o crustă.
Coaceți aproximativ 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Într-un castron mare, bateți zahărul, făina și crema de brânză cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează; rezervați 1/2 cană într-un castron mic.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția laptelui, în amestecul de brânză cremă. Bate la viteza medie, răzuire castron în mod constant, pana se omogenizeaza.
Se amestecă laptele în amestecul de brânză cremă rezervat. Lingură peste amestecul de dovleac.
Tăiați amestecurile de brânză cremă și dovleac cu cuțitul în curbe în formă de S într-o singură mișcare continuă pentru un design marmorat. Întoarceți plăcuța de plăcintă cu un al patrulea rând și repetați.
Acoperiți marginea crustei cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia pentru ultimele 15 minute de coacere.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 30 de minute. Acoperiți ușor și refrigerați cu cel puțin 4 ore înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.