Plăcintă cu brânză cu ananas fără coacere
Plăcintă cu brânză cu ananas fără coacere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 161 de calorii , 6 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați apă, cremă de brânză, topping de carton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Plăcinta cu ananas a bunicii Inez , plăcintă fără coacere cu mentă și plăcintă cu banane fără coacere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. farfurie de placinta cu patiserie; marginile de tăiere și caneluri. Tapetați coaja de patiserie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se răcește timp de 10 minute. Se amestecă ananasul. Într-un castron mare, bate cremă de brânzeturi până se omogenizează. Se bate treptat amestecul de ananas. Îndoiți toppingul bătut. Se pune în coajă de patiserie. Se acoperă și se dă la frigider pentru 4 ore sau până când se fixează.