Plăcintă cu brânză cremă de dovleac cu crustă de biscuiți
Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, dovleac, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Sandvișuri cu prăjituri cu condimente de dovleac cu umplutură de brânză cremă, și Cakespy: Plăcintă Cu Dovleac Într-O Crustă De Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. în bol mediu, amestecați toate ingredientele crustei până se sfărâmă. Apăsați ferm pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți aproximativ 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Într-un castron mare, bateți zahărul, 3 linguri de făină și ambele pachete de cremă de brânză cu mixer electric la viteză mică până la omogenizare; rezervați 1/2 cană.
Adăugați toate ingredientele de umplere rămase, cu excepția laptelui în amestecul de brânză cremă. Bate la viteza medie, răzuire castron în mod constant, pana se omogenizeaza.
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană rezervată amestec de cremă de brânză și laptele. Lingură peste amestecul de dovleac.
Tăiați amestecurile de brânză cremă și dovleac cu cuțitul în curbe în formă de S într-o singură mișcare continuă. Întoarceți plăcuța de plăcintă cu un al patrulea rând și repetați. Acoperiți marginea crustei cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere. Se răcește 30 de minute. Acoperiți ușor și refrigerați cu cel puțin 4 ore înainte de servire. A se păstra la frigider.