Plăcintă Cu Bezea Cu Unt De Arahide

Nevoie de un desert fără lactate și vegetarian? Plăcinta cu bezea cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 482 calorii. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți extract de vanillan, unt de arahide, crustă de plăcintă necoapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Ușor nu-coace unt de arahide plăcintă Borcane, și un Giveaway, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu crustă de plăcintă pregătită.
Bateți zahărul cofetarilor și untul de arahide împreună într-un bol cu un mixer electric până se omogenizează.
Întindeți amestecul de unt de arahide în crusta de plăcintă pregătită.
Bateți apa, amidonul de porumb și 1 lingură de zahăr alb împreună într-o cratiță; se aduce la fierbere timp de 15 secunde, amestecând constant.
Scoateți cratița de pe foc și acoperiți-o cu un capac.
Bateți albușurile de ou într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit.
Bateți crema de tartru și vanilie în albușuri de ou. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr alb, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou vor forma vârfuri ascuțite.
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul de albus de ou la cea mai mică viteză, 1 lingură la un moment dat. Creșteți viteza la mediu și bateți albușurile de ou timp de 10 secunde pentru a forma bezea.
Întindeți bezea peste amestecul de unt de arahide pe marginile crustei de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile de bezea sunt aurii, 10 până la 15 minute.