Placinta cu bezea cu fructe de lamaie-pasiune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de plăcintă coaptă cu unt, apă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie-Fructul Pasiunii, Nu Coaceți Plăcinte Cu Bezea Cu Fructe De Pasiune, și Saruturi bezea cu pasiune-fructe nebun.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura de plăcintă: într-un castron, amestecați sucul de lămâie cu piureul de fructe de pasiune, gălbenușurile de ou și oul întreg bătut. Într-o cratiță, bateți zahărul cu amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați apa, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana devine gros, translucid si clocotind, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți câteva linguri din amestecul de amidon de porumb în amestecul de ouă, apoi bateți treptat amestecul de ouă înapoi în cratiță. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant timp de aproximativ 1 minut, până când umplutura este groasă; scoateți de pe foc. Se amestecă untul și coaja de lămâie și se răzuie umplutura în unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Nonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Coajă De Plăcintă La Cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6
Lăsați să se răcească complet.
7
Faceți toppingul: Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu zahărul, apa și sarea până se omogenizează bine. Puneți vasul peste o cratiță umplută cu 2 centimetri de apă clocotită și bateți albușurile până când zahărul este dizolvat și amestecul este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se ia de pe foc și se bate până când bezea este rigidă, lucioasă și rece, aproximativ 5 minute.
10
Întindeți bezea uniform peste umplutură, învârtind-o decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Coaceți plăcinta pe raftul superior al cuptorului până când bezea este aurie adâncă și setată, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Transferați plăcinta într-o grătar într-un loc fără curenți și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
13
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
14
Faceți înainte: plăcinta poate fi refrigerată până la 1 zi.