Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie-Fructul Pasiunii
Placinta cu bezea cu fructe de lamaie-pasiune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de plăcintă coaptă cu unt, apă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie-Fructul Pasiunii, Nu Coaceți Plăcinte Cu Bezea Cu Fructe De Pasiune, și Saruturi bezea cu pasiune-fructe nebun.
Instrucțiuni
Faceți umplutura de plăcintă: într-un castron, amestecați sucul de lămâie cu piureul de fructe de pasiune, gălbenușurile de ou și oul întreg bătut. Într-o cratiță, bateți zahărul cu amidonul de porumb.
Adăugați apa, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana devine gros, translucid si clocotind, aproximativ 5 minute.
Bateți câteva linguri din amestecul de amidon de porumb în amestecul de ouă, apoi bateți treptat amestecul de ouă înapoi în cratiță. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând constant timp de aproximativ 1 minut, până când umplutura este groasă; scoateți de pe foc. Se amestecă untul și coaja de lămâie și se răzuie umplutura în unt
Coajă De Plăcintă La Cuptor.
Lăsați să se răcească complet.
Faceți toppingul: Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu zahărul, apa și sarea până se omogenizează bine. Puneți vasul peste o cratiță umplută cu 2 centimetri de apă clocotită și bateți albușurile până când zahărul este dizolvat și amestecul este cald.
Se ia de pe foc și se bate până când bezea este rigidă, lucioasă și rece, aproximativ 5 minute.
Întindeți bezea uniform peste umplutură, învârtind-o decorativ.
Coaceți plăcinta pe raftul superior al cuptorului până când bezea este aurie adâncă și setată, aproximativ 7 minute.
Transferați plăcinta într-o grătar într-un loc fără curenți și lăsați să se răcească complet.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
Faceți înainte: plăcinta poate fi refrigerată până la 1 zi.