Plăcintă Cu Bezea Cu Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu bezea cu ciocolată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 340 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lapte, zahăr, cremă de tartru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță grea.
Se amestecă bine pentru a îndepărta bulgări. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe; se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă și se colorează lămâia. Se amestecă o pătrime din amestecul fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Se toarnă în coajă de patiserie.
Combinați albușurile de ou (la temperatura camerei) și crema de tartru; bate până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Se întinde pe umplutură, se sigilează până la marginea produselor de patiserie.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.