Plăcintă Cu Banane Cu Ananas
Pineapple Banana Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Un amestec de topping bătut, nucă de cocos, ananas în suc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banana-Ananas Gheață, Ananas Banana Kale, și Tort De Ananas Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei. Apăsați în partea de jos și în sus a plăcii de sticlă de 9 inci.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; rece.
Adăugați suficientă apă în sucul de ananas rezervat pentru a măsura 2/3 cană. În cratiță mică, amestecul de suc de căldură la fierbere. Într-un castron mediu, amestecați gelatina și amestecul de suc fierbinte aproximativ 3 minute până când gelatina este dizolvată.
Adăugați cuburi de gheață; se amestecă constant aproximativ 3 minute sau până când gelatina se îngroașă.
Îndepărtați orice gheață care nu este topită.
Cu sârmă măturică, se amestecă biciuit topping în amestec de gelatină; bate pana se omogenizeaza. Îndoiți ananasul și banana. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau doar până când amestecul se înmoaie când este scăpat dintr-o lingură.
Răspândiți amestecul de ananas-banane în crustă. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până când este ferm, dar nu mai mult de 8 ore.
Se ornează cu frunze de mentă. A se păstra la frigider.