Plăcintă Cu Anghinare
Placinta de anghinare necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 339 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează usturoiul până începe să se rumenească. Amestecați inimile de anghinare și gătiți 10 minute înainte de a adăuga firimiturile de pâine și jumătate din parmezan. Când este încălzit, transferați jumătate din amestecul de anghinare în crusta de plăcintă.
Se toarnă ouăle peste amestecul de anghinare și se presară restul de parmezan. Puneți restul amestecului de anghinare în plăcintă și acoperiți cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când crusta începe să se rumenească.