Plăcintă cu afine fără Gluten cu crustă de făină de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de afine fără Gluten cu crustă de făină de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 533 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, ou, făină de tapioca și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă crocantă de afine cu crustă de fulgi de ovăz (fără Gluten + Vegan), Galette de afine și mure cu crustă de făină de porumb, și Placinta de afine cu crusta de faina de porumb si crema de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În robotul de bucătărie, așezați făină, făină de porumb, 2 linguri zahăr, guma de xantan, 1/2 linguriță sare și condimentul plăcintei cu dovleac. Capac; puls, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Gumă Xantan
Făină De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați 1/2 cană de unt și scurtarea. Capac; pulsați până se formează firimituri grosiere, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
3
Adăugați apă; pulsează doar până când aluatul se reunește. Împărțiți aluatul în jumătate; aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Într-un castron mare, aruncați afine, 1/2 cană zahăr, amidon de porumb, conserve, 1/4 cană unt, coajă de lămâie, suc de lămâie și 1/8 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Coaja De Lamaie
Conservă
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Tapetați foaia de prăjituri cu folie; așezați pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde orice picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
6
Încălziți cuptorul la 191°.desfaceți 1 disc de aluat (păstrați aluatul rămas la frigider până când este gata de utilizare). Între 2 foi de hârtie pergament de gătit stropite generos cu făină de orez, rotiți aluatul în rotund de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Îndepărtați cu grijă bucata superioară de hârtie pergament; înlocuiți hârtia și întoarceți-o. Îndepărtați hârtia pergament din a doua parte a aluatului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
7
Așezați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos pe aluat rotund. Întoarceți farfuria cu aluatul; îndepărtați hârtia pergament și aruncați. Pat aluat în farfurie, apăsând împreună orice fisuri sau lacrimi. Într-un castron mic, bateți albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
8
Ungeți aluatul. Lingura se umple în farfurie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
9
Desfaceți al doilea disc de aluat. Între 2 foi de hârtie pergament de gătit stropite generos cu făină de orez, rotiți aluatul în rotund de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Îndepărtați cu grijă bucata superioară de hârtie pergament; inversați aluatul pe umplutură. Îndepărtați hârtia pergament din a doua parte a aluatului și aruncați-o. Folosind cuțit ascuțit, tăiați cruste chiar și cu marginea plăcii; crimp marginea cu furculita pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuțit
10
Tăiați orificiile de ventilație în crusta superioară. În castron mic, bateți gălbenușul de ou și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Ungeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
13
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când crusta este aurie și umplutura este cu bule. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat