Plăcintă Cremoasă Cu Înghețată De Portocale
Crema de înghețată portocalie cremoasă este o fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă face 8 porții cu 213 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de prăjituri betty sugar, șerbet de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți și untul până se amestecă bine (amestecul va fi sfărâmicios).
Rezervați 1 1/2 cană amestec de firimituri; pus deoparte. În placa de plăcintă din sticlă de 9 inci, apăsați amestecul rămas peste partea inferioară și în sus a plăcii; înțepați cu furculița.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, pe foaia de cookie-uri unse, presărați amestecul de crumb rămas.
Coaceți 10 până la 11 minute sau până când marginile amestecului de firimituri încep să se rumenească. Se răcește pe foaia de cookie, aproximativ 30 de minute.
În timp ce amestecul de crustă și firimituri se răcește, puneți șerbetul și înghețata la frigider pentru a se înmuia. Scoateți jumătate din șerbet înmuiat peste crustă; răspândit pentru a acoperi crusta.
Se presară cu 1/2 cană firimituri. Scoateți toată înghețata înmuiată peste șerbet și firimituri; răspândit pentru a acoperi.
Se presară cu 1/2 cană firimituri. Scoateți jumătatea rămasă de șerbet peste înghețată și firimituri.
Se presară cu restul de 1/2 cană firimituri. Congelați până la fermitate, 4 până la 6 ore sau peste noapte.
Lăsați să stea 15 minute pentru a se înmuia înainte de tăiere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.