Plăcintă Cremoasă Cu Căpșuni Fără Coacere
Plăcinta cremoasă cu căpșuni fără coacere necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 215 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați apă, crustă de cracker Graham, iaurt grecesc cu căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Nu coace S ' mores plăcintă, și Fără Plăcintă Cu Unt De Migdale.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, puneți apă; se presară cu gelatină; lasa sa stea 1 minut.
Se încălzește la foc mic, aproximativ 2 minute, amestecând continuu, până se dizolvă gelatina. Se răcește ușor.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați amestecul de iaurt și gelatină; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Îndoiți în topping biciuit. Lingură în crustă. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Înainte de servire, garnisiți plăcinta cu topping suplimentar bătut și căpșuni feliate.