Plăcintă Cremoasă Cu Carne De Vită
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză cheddar, legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Turcia BBQ ori, Fall Morning Fold-Over, și Reuben Fold-Overs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 191°. pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când sunt fierte bine; scurgere.
Se amestecă supa, legumele și ketchup-ul în amestecul de carne de vită. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa clocotită până se formează aluat moale. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rotiți ușor aluatul pentru a acoperi cu amestec. Formați aluatul într-o bilă; frământați de aproximativ 5 ori sau până se omogenizează.
Rulați aluatul în rotund de 14 inci; așezați pe tigaia pentru pizza.
Puneți amestecul de carne de vită peste aluat până la 2 inci de margine. Îndoiți marginea aluatului peste amestecul de carne de vită.
Coaceți 24 până la 27 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se acoperă cu brânză.
Coaceți cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.