Plăcintă Caldă Cu Unt De Mere
Plăcinta caldă cu cremă de unt de mere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 972 calorii, 15g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $2.32 pe portie, veți obține un desert care servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cremă Caldă De Mere Cu Unt Crisp {Progresiv Mănâncă}, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Cremă De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Pentru a face umplutura de mere: topiți 1/4 cană de unt sau margarină în tigaie la foc mediu.
Adăugați măr, 1/2 cană zahăr alb și 1/2 linguriță scorțișoară. Gatiti 3 pana la 5 minute, pana se inmoaie. Pune deoparte.
Pentru a face cremă de zară: într-un bol mare de amestecare combinați 1/4 cană de unt înmuiat sau margarină cu 1 1/3 căni de zahăr alb. Bateți până devine cremos.
Adăugați ouă pe rând, bătând până când galbenul dispare.
Se amestecă în vanilie, apoi 2 linguri făină.
Combinați bine, apoi turnați Zara, bătând până se omogenizează.
Puneți produse de patiserie în tigaie și înțepați cu o furculiță. Puneți amestecul de mere în crustă, apoi turnați cremă de lapte peste el.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 30 de minute.
Pentru a face Topping Streusel: în timp ce plăcinta se coace, combinați 1/4 cană zahăr alb, zahăr brun, 1/2 cană făină și 1/4 linguriță scorțișoară într-un castron mic.
Tăiați în 3 linguri de unt sau margarină până când amestecul este sfărâmicios.
Scoateți plăcinta din cuptor după 30 de minute și presărați streusel topping peste cremă. Reveniți la cuptor și coaceți încă 40 până la 50 de minute, până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.