Plăcintele Lunii

Plăcintele Lunii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Moon Pies. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte Lunare De Casă – Plăcinte Lunare Cu Cremă Portocalie, Plăcintele Lunii, și Plăcintele Lunii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați făinurile, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați unt și puls, răzuind părțile laterale, după cum este necesar, până când rămân bucăți de mărimea unui bob de mazăre, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4
Într-un castron mediu, amestecați mierea, laptele și vanilia până se combină bine. Transmiteți amestecul în robotul de bucătărie în timp ce alergați; aluatul ar trebui să se reunească într-o bilă după un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/8 " grosime. Folosind tăietorul de biscuiți sau biscuiți, tăiați 48 de runde și transferați pe foi de copt căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
6
Înțepați prăjiturile cu o furculiță și coaceți timp de 8-10 minute sau până se usucă la atingere și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din foaia de copt și transferați-o pe grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
În vasul unui mixer electric, presărați gelatina uniform peste 1/3 cană de apă rece. Lăsați gelatina să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană de apă, zahăr și vanilie și amestecați la foc mediu-mare până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Opriți agitarea și puneți un termometru de bomboane în apă de zahăr, ștergând orice cristale de zahăr din lateral cu o perie umedă. Fierbeți zahărul până când temperatura ajunge la "stadiul de bilă moale" (238 de metri pătrați) și nu vă luați ochii de la el. Sincronizarea este totul în confecție și nu doriți ca siropul să cristalizeze. După ce se atinge 238 cm. F, scoateți-l de pe foc. Lucrând rapid, adăugați sirop în gelatina înmuiată, folosind atașamentul de tel al unui mixer electric, amestecați manual amestecul timp de câteva minute pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Bateți la înălțime medie cu atașamentul pentru tel până se formează vârfuri moi și amestecul alb pufos își menține forma, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Lucrând rapid, amestecați amestecul de marshmallow pe 24 din biscuiții graham răciți, apoi acoperiți cu restul de grahams. Veți dori să folosiți suficientă marshmallow pentru a umple mijlocul fără a scurge părțile laterale (aproximativ o lingură de amestec de marshmallow per sandviș). Întoarceți sandvișurile graham pe rafturile de sârmă și răciți-le la frigider timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
13
În timp ce sandvișurile graham se răcesc, aduceți apa la foc mic într-un cazan dublu. Rupeți ciocolata în bucăți și adăugați în partea de sus a cazanului dublu. Odată ce ciocolata s-a topit, lăsați să se răcească 5 minute, apoi lingurați peste sandvișurile graham. Folosiți partea din spate a lingurii pentru a netezi ciocolata într-o mișcare circulară pentru a o face să se vărsă uniform pe părți. Întoarceți rafturile la frigider timp de cel puțin 20 până la 30 de minute pentru ca ciocolata să se întărească. A se păstra la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista