Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară

Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară
Nevoie de o desert fără lactate? Plăcintele personale cu mere de scorțișoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, bomboane imperiale de scorțișoară, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară, Plăcinte Personale Cu Oală De Pere, și Mini Plăcinte Cu Mere Și Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul, făina și scorțișoara; se amestecă mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Desfaceți 1 crustă de plăcintă pe suprafața ușor făinată; rulați până la diametrul de 12 inci. Apăsați mucegaiul pe crustă formând 4 cercuri de aluat. Întoarceți mucegaiul; Așezați 1 cerc de aluat într-o parte a matriței, împingând ușor în jos pentru a umple matrița, asigurându-vă că aluatul este întins până la marginea matriței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Lingură 1/4 cană amestec de mere în centrul cercului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați 5 bomboane de scorțișoară uniform peste amestecul de mere. Periați ușor oul pe marginea cercului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați al doilea cerc de aluat cu aerisire deasupra umpluturii, asigurându-vă că marginile festonate se potrivesc. Închideți mucegaiul; apăsați pentru a sertiza și sigila plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Urmăriți forma mărului pe plăcintă cu cuțit de masă, folosind o presiune ușoară. Periați ușor oul peste designul mărului pe crustă; presărați 1 linguriță de zahăr roșu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Înțepați partea superioară a crustei cu o furculiță în două locuri pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Îndepărtați cu grijă plăcinta din matriță; așezați pe foaia de biscuiți tapetată cu hârtie pergament. Repetați cu aluatul rămas de crustă de plăcintă și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Țeavă o fâșie mică de glazură verde pe băț covrig, și apăsați în jos pe porțiunea stem de mere. Folosiți glazură verde pentru a țeava o formă de frunză pe partea dreaptă a tulpinii. Repetați cu cele trei plăcinte rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista