Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară
Nevoie de o desert fără lactate? Plăcintele personale cu mere de scorțișoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, bomboane imperiale de scorțișoară, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcinte Personale Cu Mere De Scorțișoară, Plăcinte Personale Cu Oală De Pere, și Mini Plăcinte Cu Mere Și Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Într-un castron mare, amestecați zahărul, făina și scorțișoara; se amestecă mărul.
Desfaceți 1 crustă de plăcintă pe suprafața ușor făinată; rulați până la diametrul de 12 inci. Apăsați mucegaiul pe crustă formând 4 cercuri de aluat. Întoarceți mucegaiul; Așezați 1 cerc de aluat într-o parte a matriței, împingând ușor în jos pentru a umple matrița, asigurându-vă că aluatul este întins până la marginea matriței.
Lingură 1/4 cană amestec de mere în centrul cercului de aluat.
Așezați 5 bomboane de scorțișoară uniform peste amestecul de mere. Periați ușor oul pe marginea cercului de aluat.
Așezați al doilea cerc de aluat cu aerisire deasupra umpluturii, asigurându-vă că marginile festonate se potrivesc. Închideți mucegaiul; apăsați pentru a sertiza și sigila plăcinta.
Urmăriți forma mărului pe plăcintă cu cuțit de masă, folosind o presiune ușoară. Periați ușor oul peste designul mărului pe crustă; presărați 1 linguriță de zahăr roșu deasupra.
Înțepați partea superioară a crustei cu o furculiță în două locuri pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Îndepărtați cu grijă plăcinta din matriță; așezați pe foaia de biscuiți tapetată cu hârtie pergament. Repetați cu aluatul rămas de crustă de plăcintă și umplutura.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește 20 de minute.
Țeavă o fâșie mică de glazură verde pe băț covrig, și apăsați în jos pe porțiunea stem de mere. Folosiți glazură verde pentru a țeava o formă de frunză pe partea dreaptă a tulpinii. Repetați cu cele trei plăcinte rămase.