Plăcinte individuale cu Pecan cu sos dulce de Caramel de ceai

Plăcinte individuale cu Pecan cu sos dulce de Caramel de ceai
Plăcintele individuale cu Pecan cu sos dulce de Caramel de ceai este un desert sudic. Pentru 161,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1024 calorii, 7g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, pliculețe de ceai earl grey, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Plăcinte Individuale Cu Pecan, Prăjituri De Cartofi Dulci Pentru Bebeluși Cu Sos Lipicios De Caramel-Pecan, și Prăjituri individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie combinați nucile pecan măcinate, făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Se toarnă albușul și se amestecă pentru a lega aluatul până se ține împreună, fără a fi prea umed sau lipicios. Strângeți o cantitate mică de aluat împreună, dacă este sfărâmicios, adăugați apa cu gheață, câte 1 lingură. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Acoperiți ușor o tavă de brioșe de 12 căni cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
5
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ un pătrat de 2 picioare, apoi folosiți un castron mic de 3 inci în diametru sau o matriță inelară mare de 3 inci ca ghid pentru a tăia cercurile. Acestea ar trebui să aibă un diametru puțin mai mare decât gaura de tablă pentru brioșe, așa că atunci când sunt presate, marginile vin la jumătatea părților laterale ale cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron mare de amestecare, amestecați ouăle până se spumează, apoi amestecați în zaharuri. Se amestecă untul topit, vanilia, siropul și sarea până se omogenizează bine. Aranjați nucile pecan pe fundul cojilor de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SiropSirop
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Se toarnă umplutura pentru a umple cojile aproape până sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
9
Coaceți până când umplutura este setată și ușor umflată, aproximativ 25 până la 30 de minute. Testați pentru coacere lipind un cuțit subțire în centrul plăcintei, dacă iese destul de curat, sunteți bine să mergeți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
10
Transferați plăcintele într-un raft și răciți-le.
11
În timp ce plăcinta se coace, faceți sosul dulce de Caramel de ceai. Începe-mi să fac ceaiul. Aduceți 2 căni de apă rece la fiert într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Ceai DulceCeai Dulce
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați pungile de ceai, acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
13
Scoateți pungile de ceai (stoarceți - le) și apoi reveniți la foc mic până când s-a redus la jumătate-astfel încât să rămâneți 1 cană de ceai foarte puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
14
Adăugați 1/2 cană de zahăr în cratiță și continuați să fierbeți la foc mediu. Gatiti, rotind oala in jur, pana cand amestecul are o culoare adanca de caramel si arata ca siropul, aproximativ 10 minute. Se toarnă cu grijă crema, aveți grijă, deoarece se va umfla și continuați să gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Serviți cu plăcinte individuale de pecan și o lingură de înghețată de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
înghețatăînghețată
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Madeira, Portul Tawny, Pedro Ximenez

Madeira, Tawny Port, și Pedro XIM Electronnez sunt alegeri excelente pentru plăcintă cu nuci pecan. Placinta dulce, cu nuci pecan merită un vin pe măsură - aceste vinuri de desert au toate dulceața potrivită și notele de nuci. Ai putea încerca Ashbrook Estate Verdelho. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista