Plăcinte Feta Sărate
Plăcintele feta sărate necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 779 calorii. Dacă aveți piper cayenne, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați 12 Plăcinte Perfect Sărate, Plăcinte Sărate Cu Frunze De Toamnă, și Plăcinte De Mână Sărate De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se adaugă carnea de vită și se rumenesc ușor; scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă roșiile, usturoiul praf, coriandrul, oregano, ardeiul cayenne, sarea și piperul și se gătește până când carnea se rumeneste uniform, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Scoateți o crustă de plăcintă din tigaie și întindeți-o pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați patiseria în patru cercuri de 6 inci; așezați cercurile pe foaia de biscuiți căptușită și periați ușor cu ou bătut.
Așezați 1/4 cană de brânză feta pe fiecare cerc și acoperiți cu un amestec de carne de vită, lăsând suficient spațiu pentru a sigila buzunarele aluatului.
Scoateți a doua crustă de plăcintă din tigaie și întindeți-o pe suprafața ușor făinată.
Tăiați patiseria în patru cercuri de 6 inci, ca și în cazul primei cruste de plăcintă.
Periați o parte a fiecărui cerc cu ou bătut și așezați, cu partea de ou în jos, deasupra cercurilor de plăcintă pregătite. Prindeți crustele împreună pentru a sigila în jurul marginilor. Folosiți resturi de aluat pentru a umple orice găuri sau lacrimi din 'buzunarele'plăcintei.
Ungeți blaturile cu ou bătut și faceți o mică fantă în partea de sus a fiecărei plăcinte (pentru a permite aburului să scape).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 25 de minute, sau până când sunt fierte și se rumenesc.