Plăcinte de patiserie cu portocale
Orange patiserie carne tocată plăcinte necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 93 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină puternică, ou, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 1%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Mini Plăcinte Cu Portocale Tocate, Plăcinte cu portocale, afine și migdale, și Plăcinte Tocate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Într-un robot de bucătărie, bateți împreună făina, zahărul glazurat și untul până când formează firimituri fine (sau frecați cu degetele). Cu lamele în funcțiune, adăugați coaja, apoi 3 lingurițe de suc de portocale. Procesați câteva secunde până când amestecul formează aglomerări. Dacă aveți nevoie, adăugați câteva suc de portocale tsps în plus pentru a aduce patiseria împreună.
Se răstoarnă pe o suprafață foarte ușor făinată, se frământă scurt până se omogenizează, apoi se răcește la frigider timp de 30 de minute sau până când este ferm. Patiseria poate fi făcută cu până la 3 zile înainte sau congelată până la 1 lună.
Pudrați ușor suprafața de lucru cu făină, apoi întindeți patiseria la o grosime de aproximativ 1 monedă.
Tăiați rundele de 12 x 8 cm cu un tăietor canelat și apăsați într-o cutie antiaderentă cu 12 găuri. Re-rulați garniturile la aceeași grosime și ștampilați rundele de 12 x 5 cm pentru vârfuri. Puneți aproximativ 1 lingură de carne tocată în fiecare bază și apăsați pe vârfuri.
Ungeți blaturile cu oul, apoi coaceți timp de 15-20 de minute până devin aurii și crocante. Se răcește câteva minute, apoi se scoate din cutii cu un cuțit de masă și se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână. Se încălzește ușor pentru a servi, praf cu zahăr pudră cernut, dacă doriți.