Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine

Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine
Pear-Cranberry mână plăcinte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 490 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pere bosc, scorțișoară, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, Plăcinte de mână cu mere și pere, și Plăcinte de mână cu pere și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați perele tăiate cubulețe cu 1/3 cană de zahăr, 1 lingură de făină și afine, cuișoare măcinate, scorțișoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul pe un pătrat de 14 1/2 inch, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați patiseria în 8 pătrate. Puneți umplutura de pere pe un colț al fiecărui pătrat, lăsând o margine de 1/2 inch. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a face un triunghi și apăsați ferm marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Înțepați partea superioară a fiecărui triunghi o dată cu furculița pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Transferați plăcintele de mână pe o foaie de copt și dați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute, până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Ungeți plăcintele de mână răcite cu oul bătut și presărați-le cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți plăcintele aproximativ 30 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Lăsați plăcintele de mână să se răcească cel puțin 5 minute.
8
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista