Plăcinte de dovleac de 10 Minute cu frișcă Bourbon
Plăcinte de dovleac de 10 Minute cu frișcă Bourbon este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, jumătate și jumătate, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budinca de paine de dovleac cu frisca Bourbon, Mini Plăcinte Cu Dovleac Cu Frișcă Condimentată, și Plăcinte cu dovleac Whoopie cu cremă de Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 cu un suport setat în mijloc. Faceți umplutura: într-un castron, bateți zaharurile, ouăle, condimentele, sarea și dovleacul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți în jumătate și jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Împărțiți umplutura între cojile de plăcintă și coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Lasă să se răcească.
5
Faceți smântână: bateți smântâna, zahărul și bourbonul cu un mixer până când sunt ușoare și pufoase.