Piesele individuale de var cheie sunt a vegetarian desert. O porție conține 591 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 73 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, biscuiti graham, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, Macadamia Key Lime Pie, și Plăcinte Individuale Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați sucul de lămâie, zahărul și untul într-o cratiță medie și gătiți la foc mic până când untul se topește. Bateți ouăle, adăugați în cratiță și amestecați până se combină. Aduceți la foc mic. Se amestecă în mod constant și se fierbe până când amestecul este o consistență groasă și cremoasă, 5 până LA7 minute. Treceți printr-un filtru de plasă. Se răcește timp de 2 ore în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Adăugați zahărul și biscuiții graham într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă untul topit și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Pentru topping: bateți smântâna cu zahărul până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
4
Pentru asamblare, stratificați amestecul de firimituri în fundul unei căni de servire, urmat de cașul de var. Se acoperă cu amestecul de frișcă și se ornează cu coajă de var.