Plăcinte cu pui și ciuperci
Chicken & mushroom Spud pies necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 580 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. Un amestec de cartofi de copt, ulei, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spud Picant Crusted Pui, Plăcinte rusești cu pui și ciuperci cu smântână și mărar, și Super Spud Negrese.
Instrucțiuni
Cuptorul cu microunde cartofii timp de 10 minute la înălțime, întorcându-se după 5 minute și încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie, apoi prăjiți ciupercile la foc mare până devin aurii. Se amestecă făina de porumb, se adaugă treptat 100 ml lapte, apoi se fierbe la un sos neted. Condimentează după gust, apoi amestecă puiul și pătrunjelul.
Scoateți cea mai mare parte a cartofului din piei, apoi zdrobiți cu laptele rămas și niște condimente. Puneți umplutura de pui în coji, acoperiți cu piure, apoi coaceți timp de 10 minute până devin aurii și cojile s-au crocant puțin.
Se servește cu legume verzi sau o salată.