Plăcinte cu pui și ciuperci

Plăcinte cu pui și ciuperci
Chicken & mushroom Spud pies necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 580 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. Un amestec de cartofi de copt, ulei, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spud Picant Crusted Pui, Plăcinte rusești cu pui și ciuperci cu smântână și mărar, și Super Spud Negrese.

Instrucțiuni

1
Cuptorul cu microunde cartofii timp de 10 minute la înălțime, întorcându-se după 5 minute și încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie, apoi prăjiți ciupercile la foc mare până devin aurii. Se amestecă făina de porumb, se adaugă treptat 100 ml lapte, apoi se fierbe la un sos neted. Condimentează după gust, apoi amestecă puiul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți cea mai mare parte a cartofului din piei, apoi zdrobiți cu laptele rămas și niște condimente. Puneți umplutura de pui în coji, acoperiți cu piure, apoi coaceți timp de 10 minute până devin aurii și cojile s-au crocant puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se servește cu legume verzi sau o salată.

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista