Plăcinta săracului
Plăcinta săracului necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cremă de supă de ciuperci, brânză cheddar, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stroganoff-ul săracului, Friptura săracului, și Cina săracului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute; condimentează cu sare, piper negru, usturoi praf și ceapă praf.
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă crema de supă de ciuperci și fasole verde în carne de vită măcinată și se aduce la foc mic.
Întindeți amestecul de carne de vită măcinată într-o caserolă de 9x13 inci.
Întindeți piureul de cartofi uniform peste amestecul de carne de vită măcinată.
Presărați brânză Cheddar deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 20 de minute.