Plăcinta cu rubarbă de căpșuni de vară a lui Nicki
Plăcinta cu rubarbă de căpșuni de vară a lui Nicki ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 303 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, coaja de portocală, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budincă De Vară Cu Rubarbă-Căpșuni, Budincă de vară cu rubarbă-căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 2 1/2 căni de făină și sare împreună într-un castron mare. Cu un tăietor de patiserie, tocați scurtarea legumelor și untul nesărat în făină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere cu câteva bucăți de grăsime de mărimea unui bob de mazăre; se amestecă în apă cu gheață, câte 1 lingură, doar până când amestecul se ține împreună când este stors. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-o bilă; înfășurați bilele în folie de plastic și dați-le la frigider cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Întindeți o bilă de aluat pe o suprafață făinoasă într-un cerc de 11 inci; potriviți crusta într-un vas de plăcintă de 9 inci. Refrigerați în timp ce faceți umplutura.
Amestecați căpșunile, rubarba, 1 1/4 cană de zahăr, tapioca, 2 linguri de făină, extract de vanilie, suc de portocale, coajă de portocală și scorțișoară împreună într-un castron.
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă.
Presărați 2 linguri de bucăți de unt peste umplutură.
Rulați a doua bilă de aluat într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă și așezați ușor crusta superioară pe umplutură. Crimpați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ungeți plăcinta cu albuș de ou bătut și tăiați mai multe fante în crusta superioară cu un cuțit ascuțit..
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, 55 de minute până la 1 oră. Acoperiți marginile plăcintei cu benzi de folie de aluminiu dacă încep să se rumenească prea repede. Se răcește complet înainte de servire.