Plăcinta cu cremă de banane marca EAGLE
Rețeta marca EAGLE plăcinta cu cremă de banane se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 263 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte condensat marca eagle, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcinta Cu Cremă De Lămâie Marca Eagle, Placinta pufoasa cu unt de arahide marca EAGLE, și Streusel Topped Pumpkin Pie by EAGLE brand.
Instrucțiuni
În cratiță grele, se amestecă împreună amidon de porumb, sare și apă.
Bateți laptele condensat îndulcit și gălbenușurile de ou. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 7 minute.
Adăugați unt și vanilie. Se răcește ușor.
Așezați aproximativ 1/2 cană de umplutură în fundul crustei. Feliați 2 banane.
Așezați uniform deasupra umplerii crustei.
Se toarnă umplutura rămasă peste banane. Se răcește la temperatura camerei timp de 10 minute. Acoperiți cu folie de plastic.
Dați la frigider 3 până la 4 ore sau până când este setat.
Se ornează cu frișcă și felii de banane. A se păstra acoperit la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă cu cremă de banane în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Cline Big Break Zinfandel cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Cline Mare Pauză Zinfandel]()
Cline Mare Pauză Zinfandel
Big Break Vineyard, numit după Big Break Road, care se află lângă bloc, a produs în mod tradițional unul dintre cele mai puternice și individuale loturi de Zinfandel. Un maturator timpuriu, Big Break Zinfandel este an de an printre primele loturi de struguri pe care le culegem. Combinația de soluri extrem de nisipoase, bine drenate; agricultură uscată; viță de vie veche de un secol, antrenată de cap și banda unică de aer de răcire din râurile San Joaquin și Sacramento care favorizează cele mai bune locuri de viță de vie Oakleys creează o sinergie de elemente care este ideală pentru coacerea Zinfandelului și exprimarea caracterului complet al fructelor. De fapt, acest bloc este situat la doar câteva sute de metri de malul râului San Joaquin.