Creveți Garam Masala
Reteta creveți Garam Masalan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această marinadă. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, Garam Masala, și Garam Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați creveții uniform cu garam masala; lăsați să stea 5 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; sotati 5 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Adăugați creveți; sotati 3 minute sau până când creveții sunt gata. Se amestecă vinul, 3 linguri de cilantro, sare și piper negru. Gatiti 30 de secunde.
Se presară cu restul de 1 lingură de cilantro.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Prospera Pinot Grigio